Flow ‘n Move bold

Flow 'n Move bolden
Flow 'n Move bolden
Flow 'n Move bolden fås i lilla og 21 cm i diameter når den er helt fyldt med luft. Leveringstid ca. 5-7 hverdage.
kr. 0.77
Størrelse :
Farve :
Læs handelsbetingelserne – inden du køber
HUSK at vælge størrelse og farve inden du lægger varen i kurven.
I “Kurven” kan du bestemme antal, afslutte handelen eller handle videre.

Beskrivelse

Anvendelig til stort set al træning

Uanset om du har behov for en modstandsgiver i din styrketræning, eller du mere søger en understøttende hjælper i din kropsbevidsthedstræning, så er Flow n Move en uvurderlig træningskammerat, der giver effektiv stimuli til hele kroppen.

Med sin skridsikre overflade, og eftergivelige bløde kerne, så tilbyder Flow ‘n Move en alsidighed, der vil overraske og glæde dig længe.

Fyld meget eller lidt luft i – klem den, lig, sid og rul på den – den kan holde til det hele – bare ikke skarpe genstande. Tøm den for luft og medbring den i feriekufferten. Det er nemt at gøre, for du puster den selv op med munden eller med det medfølgende rør. Kan afvaskes, og så er den selvfølgelig også Phthalatfri og fri for andre potentielt skadelige stoffer.

Anvendelse

Kan bruges som træningsredskab i f.eks. Pilates, træning med lille bold eller lignende.  Bruges til at styrke kropsområder.

Bruges som massageredskab – boldmassage (fx i psykiatrien), pædagogisk massage, børn/børn massage, til handicappede og til sansestimulering. Den bløde og eftergivelige overflade omslutter et stort kropsområde, og stimulerer taktilt (hud/berøring). Alt efter trykket, stimuleres både hud/berørinssansen, og muskel/ledsansen. Understøtter den psykomotoriske proces omkring afgrænsning.

Øger oplevelsen af samling, afgrænsning, kontakt og afspænding.

Nem at bruge, også for ikke-fagpersonale.

Bruges specifikt i psoasafspænding ved at man ligger på den, når der er meget lidt luft i. Her kræves instruktion af en erfaren kropsbehandler med speciale i psoas.

Velegnet som ergonomi-redskab, f.eks som støtte bag enden som støtte i siddende stilling – fremmer en opret og fleksibel siddestilling.

Overordnet meget velegnet som kropsbevidstheds-redskab, til at skabe kontakt til kropsområder, øge fornemmelsen af bevægelighed og flow, samtidig med at man støttes i denne proces.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *