Wake ‘n Move rulle

Wake 'n Move rulle
Wake 'n Move rulle
Wake 'n Move rullen fås i grøn, den er luftfyldt, 15 cm lang og 6,5 cm i diameter. Kan afvaskes, og er naturligvis Phthalatfri og fri for andre potentielt skadelige stoffer. Leveringstid 5-7 hverdage.
kr. 0.00
Læs handelsbetingelserne – inden du køberI “Kurven” kan du bestemme antal, afslutte handelen eller handle videre.

Beskrivelse

Stimuler hele kroppen med denne alsidige rulle

Wake ‘n Move har fået sit navn, da den med sine bløde dupper, blidt, men effektivt, stimulerer hele dine krops overflade, så den føles vågen og parat til bevægelse. Den er blid og imødekommende og du justerer selv, hvor meget “bid” der skal være i den, alt efter det tryk du lægger på den. Brug den under fødderne, lig, sid, tril med den – der er uanede muligheder.

Wake ‘n Move er luftfyldt, 15 cm lang og 6,5 cm i diameter. Kan afvaskes, og er naturligvis Phthalatfri og fri for andre potentielt skadelige stoffer.

Anvendelse

Kan bruges som fodrulle, hvor den stimulerer både den taktile (hud/berøring) sans, samt den kinæstetiske/proprioceptive (muskel/led) sans.

Rullen øger:

  • Bevidstheden på fodens underside
  • Oplevelsen af grounding/jordforbindelse
  • Blodcirkulationen i fod og underben
  • Afspænder og udspænder fodens muskulatur.

Da den er cylinderformet, er den mere stabil at arbejde med end f.eks. bold, og vil derfor være velegnet til ældre, motorisk usikre, ved genoptræning af både muskulær og sansemæssig karakter, samt ved indøvelse af nye bevægelsesspor.

Særdeles velegnet til mennesker, der er fysisk/psykisk overbelastede, og har svært ved at mærke sig selv, da rullen er blød og ”venlig”. Erfaringsmæssigt har denne gruppe mennesker en tendens til at søge mod yderpunkterne sansemæssigt. Enten skal det ”kunne mærkes” (hårde redskaber, mange repetitioner), eller også opleves de gængse redskaber alt for hårde, og her er Wake ‘n Move utrolig virksom, da klienten/kursisten oplever at kunne ”læne sig” ind i oplevelsen, at kunne give slip og blive taget imod.. 

Kropsrulle, bruges til at stimulere kroppens overflade, så den mærkes tydeligere og sætter dermed fokus på kroppens afgrænsning.

Ved at ligge/sidde/rulle ovenpå den, vil man ved hjælp af sin egen krops tyngde og tyngdekraften, kunne afspænde muskulaturen.

Da den er eftergivelig, vil man kunne bruge de fleste steder på kroppen, med mindre der er ganske særlige hensyn, f.eks. diskusprolaps eller knogleskørhed, hvor man under alle omstændigheder skal være forsigtig.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *