Om coretools

Hvem er CoreTools?

Om coretools


CoreTools blev i marts 2020 overtaget af psykomotorisk terapeut Nathalie Rode Meldgaard. Redskaberne er oprindeligt udviklet af psykomotorisk terapeut Lene Uttrup med henblik på at skabe en række kvalitetsprodukter der både kan bruges terapeutisk og træningsmæssigt i arbejdet med at styrke og udvikle kroppen.

Det blev til en række lækre og multianvendelige redskaber, der er skabt til arbejdet med kroppen og til træning af kropsbevidstheden, hvor af flere af produkterne er specielt fremstillede til CoreTools og forhandles derfor kun af CoreTools.CoreTools redskaber bruges både af private og fagfolk.

Professionelle faggrupper der bruger CoreTools redskaber:

 • Psykomotoriske terapeuter, ergoterapeuter og fysioterapeuter
 • Psykologer, psykiatri og psykoterapi
 • Jordmødre
 • Skoler og SFO’er
 • Børnehaver og Specialbørnehaver
 • Pleje- og Bostøttecentre
 • Fodterapeuter
 • Aftenskoler og Højskoler
 • Core Awareness™ , Fascial Flow® og yoga.

CoreTools er et lille firma, hvor den personlige tilknytning til kunderne, produkterne og leverandørerne er afgørende.

Derfor er det særdeles vigtigt at du som kunde får en personlig oplevelse, når du handler hos CoreTools. Dialog og personlig vejledning er essentielt så du er sikker på at dit køb matcher dit behov. Alle ordre er personligt pakket af mig og du får en personlig hilsen fra CoreTools med i din forsendelse.

Samtidig er genbrug og en grøn profil af stor betydning for mig. Alle produkter er produceret i Danmark eller i Europa og indeholder ikke skadelige stoffer. Derudover er mængden af plastik minimeret og ordrene leveres i genbrugspapkasser.

Venlig Hilsen
Psykomotorisk terapeut &
Indehaver af CoreTools
Nathalie Rode Meldgaard

DET SIGER KUNDERNE

CoreTools ville ikke kunne eksistere uden dig, derfor er din mening vigtigt, så skriv gerne din
erfaring med CoreTools redskaber her eller kontakt mig, hvis du har spørgsmål til produkterne.
 • Jeg har gennem coretools fundet den store gule massagebold, som de børn vi arbejder med i specialbørnehaven er så glade for, at vi har købt flere af den. Børnene søger selv bolden i vores træningsrum. Vi bruger den både til at dæmpe og øge arousal, samt til at give børnene taktile input mhp. øget kropsbevidsthed.

  Mvh Henriette Lindevall, Børneergoterapeut i Specialbørnehaven Åkanden
 • Hjemme hos os bruger vi reflexbolden, da min søn Phil er udfordret i skolen. Vi bruger bolden, så han bedre kan mærke sig selv, samtidig med at han hører børnemeditationer. På den måde har han noget at se frem til uanset hvordan dagen er gået.
  Hilsen Mette, mor til Phil
 • Jeg har haft rigtig god erfaring med at bruge fodruller og reflexbolde fra CoreTols.

  Kvaliteten er høj og materialerne er behageligt at røre ved.

  Jeg har brugt dem både til behandling af ældre borgere, som har været meget glade for dem. Herudover har jeg også brugt dem til holdundervisning hvor deltagerne selv har brugt redskaberne og været meget glade for dem.

  Så jeg kan kun anbefale at købe produkterne fra CoreTools.

  Hilsen Thit Kjemtrup Psykomotorisk terapeut studerende

  Har du nogle spørgsmål til vores produkter, så skriv til os her